Patrik: Nästan 20 000 sek bättre bud via AutoVex

Kundcase
Patrik: Nästan 20 000 sek bättre bud via AutoVex

Patrik skulle sälja sin Toyota Yaris från 2014 som var körd 9 100 mil eftersom han ville ha en ny leasingbil. Han började med att be om ett pris på sin bil från den lokala bilhandlaren.

– Jag tyckte att priset var uselt. Jag ringde en vän som vet mycket om bilar, och han berättade om AutoVex. Det lät lite för bra, så jag var tvungen att prova, säger Patrik.

Prisnivån var genast rätt

Patrik tyckte att det var enkelt och snabbt att göra en annons.

– Jag satt i min bil på parkeringsplatsen och knappade in all nödvändig information på telefonen. Jag tog bilder på bilen, och sedan började det rulla på.

Han angav det begärda priset till det uppskattade priset från AutoVex. Det tog en stund innan det första budet kom. Några timmar senare kom fler bud på bilen. 

– Till sist fick jag nästan tjugo tusen kronor mer för bilen än vad den lokala bilhandlaren hade erbjudit mig. 

Bilhandlaren hämtade bilen

Patrik tackade ja till budet och bilhandlaren var i kontakt med honom redan samma dag. Han tyckte att det var smidigt, hur enkelt affären lyckades. 

– Eftersom jag själv var på mitt landställe kom vi överens om att de skulle komma och hämta bilen hemma hos mig följande vecka. När killen från bilhandlaren kom och testade bilen behövde jag bara ge honom mitt kontonummer och skriva under pappret.

Patrik tyckte att försäljningsupplevelsen var fantastisk.

– Jag skulle definitivt rekommendera den här tjänsten för alla!

Vad är AutoVex?

Sälj din bil via AutoVex! Du når bilhandlare över hela Sverige med en annons. Bilhandlarna lägger bud på din bil i en öppen budgivning. Eftersom bilhandlarna konkurrerar med varandra om din bil har du möjlighet att få marknadens bästa pris för din bil.

Skapa en gratis annons för din bil